Înregistrarea documentelor

Înregistrarea documentelor

Unde înregistrăm documentele?

Putem să înregistrăm documentele electronic, în registratura generală, în registrele secundare sau în Monitorul Oficial Local.
Când accesăm secțiunea registratură electronică - documente, din meniul din partea stângă, avem posibilitatea să alegem de sus, registrul în care dorim să înregistrăm un document.

Cum înregistrăm documentele?

După ce ați selectat registrul dorit, dați click pe unul din butoanele Adaugă document de intrare/intern sau Adaugă document ieșire . După selectarea tipului de document, se deschide pagina de completare efectivă a documentului, iar câmpurile obligatorii sunt marcate cu steluță (*).


La câmpul Număr de înregistrare, va fi selectat automat următorul număr de înregistrare.
Prin click pe acest câmp, vă apar opțiunile de a selecta să înregistrați un număr rezervat.
Pentru mai multe informații despre adaugarea unui document nou cu un număr de înregistrare rezervat anterior, vă invit să accesați articolul despre rezervarea documentelor.
Selectarea utilizatorilor
Când un utilizator adaugă un document nou și se debifează din listă, acesta nu va avea acces la document.
Documentul este adaugat dar userul nu are acces de vizualizare și modificare ulterioară, deselectându-se manual.
Documentul apare în listă doar administratorilor și utilizatorilor selectați din listă.
La click pe documentul adăugat, vă apare următorul mesaj:


Câmpul Termen
Câmpul termen este valabil doar pentru documentele de Intrare.
Câmpul Cu termen, face deosebirea dintre un document În lucru și unul Rezolvat.
Când adăugăm un document Fără termen, acesta va fi înregistrat direct cu statusul Rezolvat.
Când adăugăm un document Cu termen, ne apar câmpurile obligatorii Dată de rezolvare și Dată internă de rezolvare. Aplicația selectează implicit termen de rezolvare de 30 de zile.
Data de rezolvare a unui document de intrare cu termen, se poate modifica: atât la adăugare cât și la modificarea ulterioară a documentului. Data internă de rezolvare trebuie să fie aceeași sau anterioară datei de rezolvare.


După înregistrarea  documentelor, acestea pot fi în continuare modificate fie prin Traseu, fie prin câmpurile completate.
Spre exemplu, se poate modifica câmpul Termen și va schimba starea compartimentelor din Traseu, cât și starea generală conform acestui articol - click AICI va rog.

Adăugare câmpuri dedicate de e-mail și telefon pentru emitenți la înregistrarea / editarea unui document

De acum înainte puteți alege daca doriți să completați în documentul electronic adresa de e-mail împreună cu numărul de telefon al emitentului, indiferent de tipul documentului (intrare / ieșire).
Puteți activa sau dezactiva aceasta funcționalitate prin bifarea acesteia în căsuța din dreptul denumirii: Colectare telefon și e-mail emitenți și destinatari, urmând pașii:

1. Setări;
2. Setări registratură;
3. Setări afișare registratură
4. Colectare telefon și e-mail emitenți și destinatari.


    • Related Articles

    • Rezervă număr de înregistrare document

      Butonul Rezervă numere a fost modificat în Adaugă documente rapid - însă acesta funcționează într-un mod similar cu butonul de rezervare, doar că permite adăugarea documentelor direct în listare. Prin adăugare rapidă veți selecta la fel că la ...
    • Anunț important pentru utilizatorii aplicației Regista - Începem o nouă campanie de înregistrare a numerelor rezervate

      Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință o inițiativă importantă pe care o vom implementa la începutul lunii septembrie 2023, pentru a vă facilita gestionarea documentelor într-un mod mai eficient și mai organizat. Începem o campanie de înregistrare a ...
    • Înregistrarea rapidă a documentelor

      Actualizare funcționalitate - înregistrarea rapidă a documentelor Pentru a eficientiza fluxul de rezervare numere din aplicația Regista, butonul Rezervă numere înregistrare a fost modificat în Adaugă documente rapid . Odată cu această modificare am ...
    • Modificarea datei de înregistrare a unui document

      Modificare dată înregistrare Pentru a realiza acest lucru, trebuie să urmați trei pași simpli. După autentificarea în contul dumneavoastră de pe platforma Regista, mergeți în secțiunea Documente și urmați pașii: Click simplu pe numărul de ...
    • Managementul Documentelor - Fluxul documentelor

      Pentru a ușura munca de zi cu zi, în aplicația Regista puteți găsi funcționalități legate de managementul documentelor. Astfel, puteți adăuga documente de intrare, documente de ieșire, dar le și puteți modifica. Adaugă document de Intrare sau Iesire ...