Putem să înregistrăm documentele electronic, în registratura generală, în registrele secundare sau în Monitorul Oficial Local.
Când accesăm secțiunea registratură electronică - documente, din meniul din partea stângă, avem posibilitatea să alegem de sus, registrul în care dorim să înregistrăm un document.
Cum înregistrăm documentele?
După ce ați selectat registrul dorit, dați click pe unul din butoanele Adaugă document de intrare/intern sau Adaugă document ieșire. După selectarea tipului de document, se deschide pagina de completare efectivă a documentului, iar câmpurile obligatorii sunt marcate cu steluță (*).
La câmpul Număr de înregistrare, va fi selectat automat următorul număr de înregistrare.
Prin click pe acest câmp, vă apar opțiunile de a selecta să înregistrați un număr rezervat.
Pentru mai multe informații despre adaugarea unui document nou cu un număr de înregistrare rezervat anterior, vă invit să accesați articolul despre rezervarea documentelor.
Selectarea utilizatorilor
Când un utilizator adaugă un document nou și se debifează din listă, acesta nu va avea acces la document.
Documentul este adaugat dar userul nu are acces de vizualizare și modificare ulterioară, deselectându-se manual.
Documentul apare în listă doar administratorilor și utilizatorilor selectați din listă.
La click pe documentul adăugat, vă apare următorul mesaj:
Câmpul Termen
Câmpul termen este valabil doar pentru documentele de Intrare.
Câmpul Cu termen, face deosebirea dintre un document În lucru și unul Rezolvat.
Când adăugăm un document Fără termen, acesta va fi înregistrat direct cu statusul Rezolvat.
Când adăugăm un document Cu termen, ne apar câmpurile obligatorii Dată de rezolvare și Dată internă de rezolvare. Aplicația selectează implicit termen de rezolvare de 30 de zile.
Data de rezolvare a unui document de intrare cu termen, se poate modifica: atât la adăugare cât și la modificarea ulterioară a documentului. Data internă de rezolvare trebuie să fie aceeași sau anterioară datei de rezolvare.
După înregistrarea documentelor, acestea pot fi în continuare modificate fie prin Traseu, fie prin câmpurile completate.
Adăugare câmpuri dedicate de e-mail și telefon pentru emitenți la înregistrarea / editarea unui document
De acum înainte puteți alege daca doriți să completați în documentul electronic adresa de e-mail împreună cu numărul de telefon al emitentului, indiferent de tipul documentului (intrare / ieșire).
Puteți activa sau dezactiva aceasta funcționalitate prin bifarea acesteia în căsuța din dreptul denumirii: Colectare telefon și e-mail emitenți și destinatari, urmând pașii:
1. Setări;
2. Setări registratură;
3. Setări afișare registratură
4. Colectare telefon și e-mail emitenți și destinatari.
Butonul Rezervă numere a fost modificat în Adaugă documente rapid - însă acesta funcționează într-un mod similar cu butonul de rezervare, doar că permite adăugarea documentelor direct în listare. Prin adăugare rapidă veți selecta la fel că la ...
Actualizare funcționalitate - înregistrarea rapidă a documentelor Pentru a eficientiza fluxul de rezervare numere din aplicația Regista, butonul Rezervă numere înregistrare a fost modificat în Adaugă documente rapid . Odată cu această modificare am ...
Pentru a ușura munca de zi cu zi, în aplicația Regista puteți găsi funcționalități legate de managementul documentelor. Astfel, puteți adăuga documente de intrare, documente de ieșire, dar le și puteți modifica. Adaugă document de Intrare sau Iesire ...
Modificare dată înregistrare Pentru a realiza acest lucru, trebuie să urmați trei pași simpli. După autentificarea în contul dumneavoastră de pe platforma Regista, mergeți în secțiunea Documente și urmați pașii: Click simplu pe numărul de ...
Proiectele de hotărâri se vor înregistra în registru a)Evidența proiectelor de hotărâri ale autorității deliberative. La înregistrarea proiectului de hotărâre, se completeaza toate câmpurile, cu excepția câmpurilor număr și data înregistrării. ...