Înregistrare documente multiple

Înregistrare documente multiple

Actualizare funcționalitate - înregistrarea multiplă a documentelor

Pentru a îmbunătăți procesul de înregistrare și rezervare a documentelor în aplicația Regista, butonul "Adaugă documente rapid" a fost actualizat în  Adaugă documente multiple . Această modificare nu afectează fluxul existent, ci facilitează înregistrarea mai multor documente în doar câteva secunde, reflectând mai clar acțiunea efectivă a butonului.
Info
Documentele rezervate anterior prin fluxul "Adaugă documente rapid" vor fi disponibile în continuare în lista documentelor înregistrate, putând fi identificate după câmpul "Observații", unde veți completa textul "rapid". Opțiunea este disponibilă atât în Registratura generală cât și registre secundare.
Warning
Important: Funcționalitatea de adăugare a documentelor multiple este disponibilă doar pentru conturile de administrator. Dacă dețineți un cont de utilizator, contactați administratorul instituției dumneavoastră pentru a beneficia de această opțiune.
Info
Opțiunea permite înregistrarea documentelor multiple pentru anul curent, cât și pentru anul anterior.

Pași pentru adăugarea documentelor multiple

  1. Faceți click pe butonul  Adaugă documente multiple .
  2. Selectați anul înregistrării documentelor: De exemplu anul curent – 2024 sau anul anterior – 2023.
  3. Completați câte documente doriți să înregistrați: selectați prin click pe „+” sau „-” ori introduceți manual numărul de documente dorite (maximum 50 pe acțiune; dacă este necesar mai mult, repetați procesul).
  4. Selectați tipul documentului: intrare sau ieșire – implicit este bifat tipul "intrare".
  5. Completați emitentul: Căutați emitentul în nomenclatorul din câmpul "Nume/Denumire emitent" și selectați din listă. Dacă emitentul nu există, puteți adăuga unul nou prin apăsarea butonului “+ Adaugă emitent”, completând toate câmpurile obligatorii.
  6. Completați câmpul "Conținut pe scurt": acesta va fi precompletat cu textul "Document înregistrat prin adăugare multiplă", dar poate fi modificat.
  7. Termen de răspuns: implicit este selectată opțiunea "Fără Termen". Dacă documentul are termen, selectați "Cu termen" și completați data legala și data interna de rezolvare.
  8. Compartimente și utilizatori: Apăsați pe "Adaugă compartimente și utilizatori" și selectați persoanele sau compartimentele responsabile de rezolvarea documentelor. Pentru rezervarea numerelor, puteți desemna un compartiment general, precum "registratura" sau "secretariat".
  9. Finalizați procesul prin apăsarea butonului "Adaugă documente multiple", iar numerele dorite vor fi înregistrate.
Idea
Confirmare: Dacă documentele au fost înregistrate cu succes, veți primi mesajul de confirmare: "Au fost înregistrate cu succes [număr documente] [tip documente] în anul [curent sau anterior]". Documentele pot fi identificate prin căutarea în coloana "Observații" după textul "Multiplu".

    • Related Articles

    • Anunț important - Campanie de înregistrare a numerelor rezervate

      Anunț important pentru utilizatorii aplicației Regista Începem o nouă campanie de înregistrare a numerelor rezervate Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință o inițiativă importantă pe care o vom implementa la începutul lunii septembrie 2023, pentru a ...
    • Rezervă număr de înregistrare document

      Butonul Rezervă numere a fost modificat în Adaugă documente rapid - însă acesta funcționează într-un mod similar cu butonul de rezervare, doar că permite adăugarea documentelor direct în listare. Prin adăugare rapidă veți selecta la fel că la ...
    • Modificarea datei de înregistrare a unui document

      Modificare dată înregistrare Pentru a realiza acest lucru, trebuie să urmați trei pași simpli. După autentificarea în contul dumneavoastră de pe platforma Regista, mergeți în secțiunea Documente și urmați pașii: Click simplu pe numărul de ...
    • Înregistrarea documentelor

      Unde înregistrăm documentele? Putem să înregistrăm documentele electronic, în registratura generală, în registrele secundare sau în Monitorul Oficial Local. Când accesăm secțiunea registratură electronică - documente, din meniul din partea stângă, ...
    • Instructiuni import documente Registratură

      Aplicația Regista vă oferă posbilitatea să importați documente în Registratura generală și registrele secundare. Dacă doriți să înregistrați un volum mai mare de documente odată, pentru a vă ușura munca și pentru a evita înregistrarea manuală a ...