Setări și administrare Dosare

Setări și administrare Dosare


Secțiunea Dosare este disponibilă în setări, atât pentru un cont de Administrator cât și pentru un Utilizator simplu .Vă permite să adăugați dosare noi, să le modificați pe cele existente sau să ștergeți un dosar. 
Câmpul Dosar se regăseste în pagina de adăugare sau modificare documente și se poate completa cu numele unui dosar deja creat. Fiecare document este ușor de găsit și de urmărit, asigurând o gestionare sistematică și coerentă a tuturor dosarelor. La înregistrarea documentelor, aplicația Regista permite vizualizarea și selectarea unui dosar, din lista totală a dosarelor create în aplicație.
Dosarul nu poate fi creat din pagina de adăugare sau modificare document. Acesta trebuie să fie adăugat , în prealabil, din secțiunea de dosare. Dacă se va completa un nume de dosar care nu a fost creat, câmpul Dosar va ramane gol.

Crearea unui dosar

Pentru crearea unui Dosar nou, trebuie să accesați setările din meniul din partea stângă - Setări registratură - Dosare. Prin acționarea butonului “Adaugă dosar”, se va deschide o pagina nouă în care trebuie să completați câmpul “Titlu” și o “Descriere” (opțional). Apăsați butonul "Salvează modificările" pentru a finaliza procesul de creare dosar. După salvare, dosarul nou creat, primește automat și un număr de înregistrare.



Editarea unui dosar

Editarea dosarului este posibilă prin accesarea creionului din partea dreaptă, ca la modificarea unui document. 
Modificați informațiile dorite și apăsați butonul “Salvează modificările”.




Căutarea și Filtrarea dosarelor

Pentru o identificare mai rapidă, aplicația vă permite căutarea documentelor după Număr de Înregistrare (reprezentând numerotarea în ordinea în care au fost create dosarele), Titlu și Conținut pe scurt.
Aplicați filtrul dorit și vizualizați rezultatele afișate conform preferințelor dumneavoastră.



Ștergerea dosarelor

Identificați în listă dosarul pe care doriți să-l ștergeți și mergeti în dreapta paginii unde regăsiți Butonul de ștergere .   
La click pe butonul   vă apare mesajul de confirmare: "Sunteți sigur că doriți să ștergeți această intrare?"
Confirmarea acțiunii de ștergere va fi necesară. Asigurați-vă că sunteți sigur că doriți ștergerea dosarului.