Setări afișare registratură

Setări afișare registratură

Afișarea registrelor în aplicație

Administratorii pot gestiona afișarea registrelor din pagina de Setări -> Setări afișare registratură.

1. Limbă

Setările permit afișarea aplicației în limbile: română, maghiară sau engleză.





2. Filtru tip emitent/destinatar

În același timp, apare opțiunea de a selecta prin bifă, afișarea filtrului de tip emitent/destinatar.
În pagina Adaugă document intrare  sau  ieșire, vor apărea 2 bife cu Persoana fizică și Persoană juridică, ce vor funcționa ca un filtru pentru sugestiile afișate în câmpul Nume emitent/destinatar.


3. Funcționalitate utilizatori

Aveți posibilitatea să bifați dacă doriți sau nu, ca la selecția compartimentelor, să folosiți și utilizatorii.
Dacă doriți să folosiți și utilizatorii, adăugarea unui document nou nu va fi posibilă fără selectarea compartimentelor - dar și a utilizatorilor.
Selectarea utilizatorilor devine un câmp obligatoriu.
Dacă nu bifați folosirea utilizatorilor, la adăugarea unui document nou, vă apare doar compartimentul fără utilizatorii aferenți.

Notă: Daca opțiunea este bifată, atunci când selectați compartimentul prin click pe numele compartimentului, se vor afișa utilizatorii, fară că aceștia să fie selectați, urmând că dvs. să aveți posibilitatea să selectați un singur utilizator sau mai mulți din compartimentul dorit.



4. Introducere manuală număr înregistrare

Prin bifarea acestei secțiuni, la adăugarea unui document nou, va trebui să introduceți manual de fiecare dată, următorul număr de înregistrare.
Introducerea manuală a următorului număr de înregistare, poate duce la o numerotare incorectă, din cauza greșelii umane.

5. Selecție individuală compartimente la adăugare, modificare document

Aceasta funcționalitate, prin bifarea ei, vă va permite să selectați un singur compartiment, atunci când aveți un compartiment de tip Direcție și mai multe compartimente sub acesta de tip Serviciu sau Birou.



6. Afișare fereastră imprimare recipisă

Mai nou, vă veți putea selecta din setările de afișare a registraturii posibilitatea de a imprima recipisa documentului în momentul în care noul document se va înregistra, conform video de mai jos.
În cazul în care nu doriți imprimarea recipisei în același timp cu adăugarea documentului, puteți să vă eliminați bifa din setări. În acest caz, nu vă va mai apărea fereastra de salvare/imprimare recipisă, însă o veți putea tipări din dreptul documentului, prin iconița de imprimare (imprimanta de lângă butonul "Modifica" și "Istoric").






7. Adăugare câmpuri dedicate de e-mail și telefon pentru emitenți la adăugarea / editarea unui document

De acum înainte puteți alege daca doriți să completați în documentul electronic adresa de e-mail împreună cu numărul de telefon al emitentului, indiferent de tipul documentului (intrare / ieșire).
Puteți activa sau dezactiva această funcționalitate prin bifarea acesteia în căsuță din dreptul denumirii: Colectare telefon și e-mail emitenți și destinatari.



    • Related Articles

    • Organizație - Setări utilizatori

      Administrare utilizatori și generare fișe de post Secțiunea Administrează utilizatorii este disponbilă în setări, doar pentru un cont de Administrator. Vă permite să adaugați utilizatori noi, să modificați setările unui utilizator deja existent sau ...
    • Instructiuni import documente Registratură

      Aplicația Regista vă oferă posbilitatea să importați documente în Registratura generală și registrele secundare. Dacă doriți să înregistrați un volum mai mare de documente odată, pentru a vă ușura munca și pentru a evita înregistrarea manuală a ...
    • Setări emitenți și destinatari

      Adăugă emitent/destinatar nou Pentru a adăuga un emitent/destinatar nou, trebuie să accesați setările din meniul din partea stângă - setări generale - emiteți și destinatari. La crearea unui emitent/destinatar nou trebuie să completați toate cele ...
    • Organizație - Setări Șabloane

      Organizație - Setări Șabloane După achiziționarea și activarea licenței de Organizație, veți observa că în contul instituției de care aparțineți, accesibil din calitatea de Administrator al aplicației Regista, în secțiunea de Setări, va fi ...
    • Administrarea compartimentelor

      Secțiunea administrarea compartimentelor: Cum se organizează compartimentele în aplicația Regista Se accesează secțiunea Setări ->Administrează compartimente -> Adaugă/Modifică Aveți posibilitatea de a adăuga un compartiment nou prin butonul Adaugă ...