
După migrarea documentului la Traseul Pro, fiecare utilizator din acel compartiment apare în secțiunea utilizatori cu responsabilități și au primit starea În lucru. Este necesar ca fiecare utilizator să marcheze ca rezolvată sarcina pe document, sau administratorul poate face acest lucru în numele utilizatorilor.

Pentru toate documentele înregistrate la care avem compartimente goale, fără utilizatori, aceste documente NU pot fi migrate pe traseul Pro, în interfață veți vedea butonul de mai sus, dar vă va apărea mesajul de eroare “Documentul nu poate fi migrat la Traseul Pro, deoarece conține compartimente fără utilizatori. Va rugăm să ne contactați la suport@regista.ro.”