Filtrarea documentelor: adaugă și șterge filtre

Filtrarea documentelor: adaugă și șterge filtre

Filtrele afișate ca și cap de tabel în fiecare pagină a modulelor din aplicația Regista, ajută la identificarea rapidă a documentelor.
 1. Filtrarea documentelor din registre

Aplicația vă permite căutarea documentelor după fiecare câmp completat la înregistratea documentelor în registre.
Regăsim același tip de filtru atât în pagina registratură generală, pe registrele MOL, cât și pe fiecare registru intern.

Filtrul vă oferă posibilitatea să căutați un singur numar de înregistrare, sau mai multe numere odată.
Prin selectarea filtrului Nr înreg. ( număr de înregistrare) de la nr   8  de exemplu, până la nr  10 , o să vă afișeze numerele  8 ,  9  și  10 
Data înregistrării apare în filtru automat, întotdeauana de la 01.01 a anului curent.
Dacă doriți să căutați documente înregistrate în anii anteriori, trebuie să modificați data din filtru cu perioada dorită.
De exemplu: De la 01.01.2020 până la 01.03.2020.
Aveți opțiunea de a folosi un singur câmp din filtru sau o combinație de mai multe câmpuri, pentru a micșora raza de căutare.
De exemplu, dacă vreți să căutați un document înregistrat în martie 2020, însă nu știți numărul sau data exactă a documentului,
când selectați filtrul Data înregistării de la 01.03.2020 până la 31.03.2020, o să vă afiseze ca rezultat al filtrării, toate documentele înregistrate în luna martie 2020.

Dacă știți exact nr de înregistare al documentului (de exemplu nr  14 ) și data la care a fost înregistrat ( 23.03.2020), raza de căutare se micșorează și o să vă afișeze un rezultat concret: documentul cu nr   14  din 23.03.2020.
Regăsiți in video-ul de mai jos, toate posibilitățile de filtrare a unui document înregistrat.


 1. Filtrarea Formularelor

La fel ca la filtrarea documentelor înregistrate, solicitările de formulare trimise de cetățeni, pot fi căutate prin folosirea filtrului pentru identificarea mai rapidă a acestora.
Filtrul pe care îl găsiți în pagina de formulare electronice din aplicație, are două câmpuri în plus: nume solicitant și email solicitant.

 1. Filtarea sesizărilor

Sesizările pot fi filtrate pentru o identificare mai rapidă, pe langă număr și dată, după tipul sesizării pe care îl alege cetățeanul când o trimite, după numele petentului sau descrierea sesizării.
După ce o sesizare primește un răspuns din partea instituției către care a fost trimisă, sesizările pot fi filtrate și după răspuns sau dată.


 1. Filtrarea programărilor

Programările pentru acte de identitate, stare civilă sau audiențe pot fi filtrate în aplicație după butoanele pe care le regăsiți deasupra filtrului: Vezi programările de astăzi sau Vezi programările de mâine .
Câmpurile pe care le regăsiți în plus la filtrarea programărilor, sunt ora și durata programării și telefon solicitant.


  • Related Articles

  • Editarea și ștergerea documentelor înregistrate

   Cum se editează un document? Modificarea documentelor se poate face de către orice administrator sau de către utilizatorii selectați de aceștia. Pentru a vă asigura că un anumit utilizator poate edita documentele, trebuie să urmați pașii: În meniul ...
  • Managementul Documentelor - Fluxul documentelor

   Pentru a ușura munca de zi cu zi, în aplicația Regista puteți găsi funcționalități legate de managementul documentelor. Astfel, puteți adăuga documente de intrare, documente de ieșire, dar le și puteți modifica. Adaugă document de Intrare sau Iesire ...
  • Adăugarea - ștergerea și editarea documentelor publice in registrele MOL

   Cum se adaugă documentele în MOL? Documentele se înregistrează în Monitorul Oficial Local, în funcție de cele șase etichete pe care le găsiți în aplicația Regista, conforme Codului Administrativ. Pașii de înregistrare a documentelor: 1. Click pe ...
  • Setări și administrare Dosare

   Secțiunea Dosare este disponibilă în setări, atât pentru un cont de Administrator cât și pentru un Utilizator simplu .Vă permite să adăugați dosare noi, să le modificați pe cele existente sau să ștergeți un dosar. Câmpul Dosar se regăseste în pagina ...
  • Înregistrarea documentelor

   Unde înregistrăm documentele? Putem să înregistrăm documentele electronic, în registratura generală, în registrele secundare sau în Monitorul Oficial Local. Când accesăm secțiunea registratură electronică - documente, din meniul din partea stângă, ...