Instructiuni export arhiva fisiere electronice

Instructiuni export arhiva fisiere electronice

Aplicația Regista vă permite să exportați fișierele atașate la documentele înregistrate în registratura internă cât și registratura publică din Monitorul Oficial Local. Astfel, puteți descărca toate documentele scanate și atașate în aplicație prin export grupat pe ani. În același timp, puteți exporta și descărca toate cererile trimise de cetățeni prin modulul de Formulare electronice sau Sesizări, cât și dovada plăților in modulul de Plăți Online.

Dacă doriți să exportati toate documentele dintr-un an calendaristic odată (fie anul curent, fie un an anterior), pentru a vă ușura munca, puteți să folosiți butonul Export Fișiere.
Accesați setările din partea stângă, secțiunea Setări registratură -> Exportă fișiere.

 

Acestă functionalitate este disponibilă doar de pe un cont de administrator creat cu o adresă de email reală. Conturile create cu adrese de email fictive (ex.: @regista.ro) nu vor primi email-ul cu fișierele cerute.

Pasul 1: Pentru a putea exporta fișierele, selectați anul înregistrării documentelor, apoi bifați registrul pe care doriți să le exportați. 

Pasul 2: După ce ați selectat registrul pe care doriți să le exportați, apăsați pe butonul 'Exportă'.
 
Pasul 3: Cererea de export a fost inregistrată cu succes. Veți primi o notificare prin email imediat ce arhiva a fost generată.
 
Pasul 4: Veți primi un email din partea noreply@regista.ro . Accesați link-ul din e-mail, pentru a putea descărca fișierelor.

Pasul 5: După ce dați click pe butonul 'aici' pentru a face descărcarea, veți putea salva fișierele ca arhivă în calculatorul dumneavoastră.
Pasul 6: După ce veți dezarhiva fișierul, veți putea deschide documentele cu Adobe Acrobat (PDF) sau într-o pagină de internet.

    • Related Articles

    • Instructiuni import documente Registratură

      Aplicația Regista vă oferă posbilitatea să importați documente în Registratura generală și registrele secundare. Dacă doriți să înregistrați un volum mai mare de documente odată, pentru a vă ușura munca și pentru a evita înregistrarea manuală a ...
    • Formulare Electronice

      Cum se administrează cererile trimise din portalul public în aplicația Regista Modulul Formulare, vine în sprijinul cetățenilor care au de acum posibilitatea să trimită cereri sau sesizări către instituțiile publice, într-un format electronic. Prin ...
    • Nomenclator Formulare electronice

      Aplicația Regista, vă oferă o listă de tipuri de formulare, specifice ficărui tip de companie. La adăugarea unei licențe noi de e-Guvernare, tipurile de formulare vor fi adăugate în funcție de tipul companiei pe care îl repezentați. Secțiunea ...
    • Listarea Registrelor

      Listarea Registrelor Aplicația Regista vă oferă posibilitatea să listați registrele din modulele Registratură și Monitor Oficial Local . Puteți face acest lucru prin extragerea raportului în varianta CSV, prin click pe butonul . Butonul îl regăsiți ...
    • Înregistrarea rapidă a documentelor

      Actualizare funcționalitate - înregistrarea rapidă a documentelor Pentru a eficientiza fluxul de rezervare numere din aplicația Regista, butonul Rezervă numere înregistrare a fost modificat în Adaugă documente rapid . Odată cu această modificare am ...